Solidarność - Kurkowski, H. ([S.l. : s.n., 1980)
Plakat.
Na plakacie reprodukcja obrazu Stanisława Lentza "Strajk". Nazwisko fot. w prawym dolnym rogu.
Keywords: Niezależny Samorządny Związek Zawodowy "Solidarność" -- plakaty