Medal. Papież Jan Paweł II w kolegiacie św. Anny w Krakowie. ([Mennica Państwowa], 1997)
Medal. Na awersie: dwa profile Jana Pawła II i św. Jana Kantego, u dołu napis: Joannes Paulus PP. II In Ecclesia Collegiata s. Annae. Cracoviae 8VI1997. Na rewersie: widok Kościoła św. Anny w Krakowie, niżej data: MCMXC-MCMXCVII i herb papieski, w otoku napis: Ecclesia Collegiata S. Annae Cracoviae Renovanda Renovata.