[Ulotka. Incipit] Oeffentliche Dankesfeier für die siegreiche Beendigung des Krieges ... den 14. April .. (Danzig : [wydawca nieznany], 1918)
Druk z programem uroczystości w gdańskiej Sporthalle.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.; Druki ulotne