Wieża wiertnicza w Żarnowcu / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia szyb wiertniczy w Żarnowcu oraz jego załogę , która trafiła na złoża ropy, 1971.