Ratusz Gł[ówny] i Dom Królów Polskich (P.T.T.K.) I [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia widok Ratusza Głównego i Kamienicę Schumannów (Dom Królów) podczas odbudowy, widok z ul. Ogarnej, 1950 r.