Ratusz Gł[ówny] i Dom Królów Polskich (P.T.T.K.) I - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1950)
Przedstawia widok Ratusza Głównego i Kamienicę Schumannów (Dom Królów) podczas odbudowy, widok z ul. Ogarnej, 1950 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie