Die vielen Seiten Sigmund Freuds Regie Diana Ann Hutchinson ; Wissen. Beratung Prof. Dr. Helmut Lück ; FernUniversität Hagen. - Lück, Helmut E. (1941- ).; Hutchinson, Diana Ann; Martin, Ulrike (informatyka); Senicer, Sascha (Vizja Press & IT, 2008)
Na płycie znajdują się także materiały dodatkowe: sylwetki współczesnych Freudowi kolegów, przyjaciół, krewnych, uczniów, nauczycieli i pacjentów, słowniczek pojęć używanych w psychoanalizie oraz bibliografia prac na temat Zygmunta Freuda.