Die vielen Seiten Sigmund Freuds - Lück, Helmut E. (1941- ).; Hutchinson, Diana Ann.; Martin, Ulrike (informatyka).; Senicer, Sascha (Warszawa : Vizja Press & IT, 2008)
Na płycie znajdują się także materiały dodatkowe: sylwetki współczesnych Freudowi kolegów, przyjaciół, krewnych, uczniów, nauczycieli i pacjentów, słowniczek pojęć używanych w psychoanalizie oraz bibliografia prac na temat Zygmunta Freuda.
Tyt. z ekranu tytułowego.
Film biograficzny.
Film dołączono do książki pt.: Historia psychologii : orientacje, szkoły, kierunki rozwoju.
Data wyd. na podst. Gemeinsamen Verbundkatalog online.
Oryg. film wyprodukowano w 2004 r.
Grafik Ulrike Martin, DVD-Editing Sascha Senicer.
Keywords: Freud, Sigmund -- (1856-1939) -- bibliografia; Freud, Sigmund -- (1856-1939) -- biografie; Freud, Sigmund -- (1856-1939) -- krytyka i interpretacja