Finał I. Krok Bokserski w Tczewie - Kolejowy Klub Sportowy "Unia" Tczew. Zarząd (Tczew : Zarząd K. K. S. "Unia", 1947)
Afisz inf. o zawodach, które miał miejsce 25-26.10.1947 r.
Keywords: Boks -- Polska -- Tczew -- 1945-1970 -- plakaty; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty; Tczew (Polska) -- 1945-1970 -- źródła