[Postaci] - Jakubowski, Wojciech (1929-2024). ([Gdańsk], 1965)
Przedstawia dwie schematycznie ukazane stojące sylwetki.
U dołu kompozycji ołówkiem numer odbitki 3/12, sygnatura autora.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Miejsce powstania i data według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- Gdańsk -- 1945-.