W przestrzeni kosmicznej II / Czesław Woś. - Woś, Czesław (1944- ). (2011)
Na tle kół linie proste i półkoliste. Pod wyobrażeniem ołówkiem tytuł pracy "W przestrzeni kosmicznej II" oraz autograf artysty i data.