Piec chlebowy na Kaszubach - Górska, Krystyna (1921-2012). ([Gdańsk], 1955)
Przedstawia scenę wypiekanie chleba w tradycyjnym piecu chlebowym.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.