Einmaliges Konzert : Vasa Prihoda - Konzertagentur Hermann Lau. (Danzig : [s.n.], 1927)
Program koncertu, który miał miejsce w gdańskim Schützenhaus (Dom strzelecki) 23 lutego 1927 r.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne