Unieważniając wszystkie dotychczasowe rozporządzenia, dotyczące komunikacji pogranicznej między Rosją po prawej stronie Wisły a państwem niemieckiem, rozporządzam co następuje: [...]. (Kowno : [s.n.], 1915)
Rozporządzenie niemieckich władz okupacyjnych z 17-18.06.1915.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Litwa; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty