Gyula Illyés - Doskonali = Tiszták - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1972)
Program teatralny premiery 24.06.1972 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Marek Okopiński, dekoracje: Jadwiga Pożakowska, kostiumy: Bruno Sobczak.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1970-2000.