Starszy radiooperator Anna Kotecka obsługuje aparat faksymilowy do odbioru map synoptycznych / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia radiooperatorkę Annę Kotecką obsługującą aparat faksymilowy do odbioru map synoptycznyc w Gdyni, 21 marca 1978 roku.