Międzynarodowe zawody piłki nożnej S. C. Rotation Leipzig-Lechia Gdańsk. (Gdańsk : [s.n.], 1955)
Afisz inf. o meczu 06.07.1955 r. na Stadionie w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne