Stanisław Goszczurny - Przyszedłem Pana zabić : dramat - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1969)
Program teatralny premiery 1.09.1969 r. na Scenie Kameralnej w Sopocie. Reżyseria: Marek Okopiński, scenografia: Jerzy Krechowicz, muzyka: Janusz Hajdun.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Druki ulotne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.