Ex Libris N. Ott - Ott, Norbert H. (1942-2025) (1973)
Mężczyzna siedzący przy stole nad kartką papieru, u dołu napis: Ex Libris N. Ott.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty. Data według inwentarza zbioru ekslibrisów PAN BG.
Ekslibris własny artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w