Ex Libris Komitet Współpracy Kulturalnej z Zagranicą Warszawa : Le Comité Des Relations Culturelles Avec L'Etranger Varsovie - Krzywka, Ryszard (1925-2009).; Polska. Komitet Współpracy Kulturalnej z Zagranicą ([S. l.], 1957)
W obramowaniu wycinanki łowickie. Napis na obramowaniu Ex Libris Komitet Współpracy Kulturalnej Z Zagranicą Warszawa, poniżej: Le Comité Des Relations Culturelles Avec L'Etranger Varsovie. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.