D. Simon Clüver Jct. Gedanus Reipublicae Noribergensis Consiliarius ... / W. P. Kilian. - Killian, Wolfgang Philipp (1654-1732) (1680)
Przedstawia portret w popiersiu Simona Clüvera z herbem portretowanego w prawym górnym rogu kompozycji.