Prosta polszczyzna w praktyce : standaryzacja języka serwisu Obywatel.gov.pl / Tomasz Piekot, Grzegorz Zarzeczny, Ewelina Moroń. - Piekot, Tomasz
Gov.uk jako pierwowzór Obywatela, Obywatel.gov.pl jako stylistyczny eksperyment, przyszłość stylu urzędowego - podsumowanie.