Ex-libris T. Lesznera Dzieła Stefana Żeromskiego - Mrożewski, Stefan (1894-1975).; Leszner, Tadeusz (1895-1967). ([S.l., 1943)
Na tle krajobrazu górskiego ze świerkami przedstawia jelenia z krzyżem między rogami, obok napis: Ex-Libris, u dołu: Dzieła Stefana Żeromskiego T. Lesznera.
Nazwisko aut. i data wg podanej bibliogr.
Strona, dostęp 08.06.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.