[Długi Targ w Gdańsku] - Schönborn, Bronisław Waldemar (1909-1971). ([Gdańsk], 1938)
Przedstawia fragment Długiego Targu w Gdańsku w kierunku Zielonej Bramy.
U dołu kompozycji ołówkiem sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według tematu i działalności autora.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Rysunek -- Polska -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- zabytki -- w sztuce