Hier zeichnet man die Kriegsanleihe : Schluß: Dienstag, den 20. Novemeber / Bernhard. - Bernhard, Lucian (1883-1972) (Ver. Kunstinstitute A.G., vorm. Otto Troitzsch, 1917)
Afisz pochodzący z punktu, w którym można było kupić obligacje wojenne.