Exlibris Anatolija Frolova : Duch Architektury Gdańskiej - Gershanovych, Eleonora (1959- ).; Frolov, Anatolij ([S. l.], 2009)
Przedstawia w okręgu sylwetkę gdańskiego Żurawia, wokoło napis: Duch Gdańskiej Architektury exlibris Anatolija Frolova. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz. Pod wyobrażeniiem autograf aut.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Ukraina -- 1990-.