Exlibris Ir H.G.J. Schelling / Jan Battermann. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1967)
Przedstawia narożnik budowli antycznej z kariatydą, napis: Exlibris Ir H.G.J. Schelling. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.