[Szczęśliwego Nowego Roku] / [Konstanty Gorski]. - Gorski, Konstanty (1868-1934) (1895)
Przedstawia mężczyznę w ludowym stroju świątecznym, machającego trzymanymi w ręku koralami w kierunku dwóch kobiet, również w ludowych strojach. Pod kobietami napis: Nowego Roku.