[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o przeglądzie i klasyfikacji koni ... (Nowy Dwór Gdański : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o przeglądzie w Ostaszewo, Drewnica, Sztutowo, Nowy Dwór Gdański.
Keywords: Nowy Dwór Gdański (Polska ; gmina).; Druki ulotne -- 1945-1970.