Deutsche WK Möbel Jahr-Schau : des verbandes Deutsche Wohnungskunst - A. F. Sohr (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1930)
Zaproszenie gdańskiego, przedwojennnego sklepu meblowego A. F. Sohr Gr. Wollwebergasse 28/30 (Tkacka) na pokaz mebli Deutsche WK Möbel 15.-25. Oktober 1930.
Data i miejsce wyd. na pdst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Meble -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.