Alina i Jerzy Afanasjew - Czarodziejski młyn - Teatr Lalek "Banialuka" (Bielsko-Biała). (Bielsko-Biała : [wydawca nieznany], 1965)
Plakat przedstawienia z 1965 r. Plakat przedstawia dwie abstrakcyjne postacie na żółtym tle.
Przy lewej krawędzi nieczytelne nazwisko autora plakatu.
Keywords: Teatr Lalek "Banialuka" (Bielsko-Biała) -- plakaty; Plakaty -- 1945-1990.