2. Kreis-Sängerfest : im Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus am Freitag, den 19. März 1926, abends 8 Uhr. ([s.n.], 1926)
Program wieczoru artystycznego wraz z tekstami wykonywanych pieśni, który miał miejsce w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 19 marca 1926 r.