Sakramentalno-moralne aspekty ojcostwa Bożego - Nowosad, Sławomir (1960- ). (2000)
1. Mówcie "Ojcze". 2. Dar Bożego synostwa. - jesteś synem. - "oto syn ożył" - miłosierdzie Ojca. 3. Do domu Ojca.
Tytuł nagłówkowy.