Bezdomność / Magdalena Mostowska. - Mostowska, Magdalena
Charakterystyka społeczno-demograficzna, przyczyny bezdomności i profil psychologiczny osoby bezdomnej, polityka przeciwdziałania bezdomności i pomocy osobom bezdomnym, bezdomność w Polsce.