[Afisz. Incipit:] Spotkania Jesienne : ZSP Klub Studentów Wybrzeża Gdańsk 20-27 listopada 1966. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o wydarzeniu z okazji 10 lat Żaka, w ramach którego odbyły się: VII Ogólnopolski Turniej Poezji Społecznie Zaangażowanej o nagrodę "Czerwonej Róży", VI Ogólnopolski Konkurs o Symboliczne Nagrody Poetyckie: Pierścienia, Peleryny, Pióra, II Ogólnopolski Festiwal Młodych Muzyków, Festiwal Czterech Teatrów: Galeria, CO-TO, TO-TU, Studio i Pi, Ogólnopolski Plebiscyt na najlepszą Polską Książkę Polityczną, Pro Musica, Publicum, Stare Kino, Przegląd Klasyki Radzieckiej, Wernisaż malarstwa, XX-lecie Chóru AMG, 10-lecie CO-TO, Jesienna Giełda Piosenki, Kongres Wizjonerów.
Keywords: Klub Studentów Wybrzeża "Żak"; Teatr Pantomimy Rąk i Przedmiotów Co To; Cyrk Rodziny Afanasjeff; 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Konkursy i festiwale teatralne; Konkursy i festiwale literackie; Gdańsk (woj. pomorskie); Afisz