[Sierpień 80'] : [obrady w Sali BHP] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia obradujących członków Międzyzakładowych Komitetów Strajkowych w Sali BHP, sierpień 1980 rok.