[Afisz. Incipit] Program uroczystości obchodu "Tygodnia Ligi Lotniczej" od dnia 31.V. do 6.VI.1948 r. (Kościerzyna : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o obchodach w Kościerzynie.
Keywords: Kościerzyna (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.