Der Kÿnast. - Eduard Pietzsch & Comp. ([Drezno] : [Eduard Pietzsch und Comp], 1838)
Przedstawia wnętrze zamku w Chojniku.
Pod polem kompozycji po prawej: B.I., a po lewej: I.11. Ilustracja drukowana w Borussia. Museum für Preußische Vaterlandskunde Bd. 1 (1838), Lief. 11.
Data, wydawca i miejsce wydania na podstawie odnośnika bibliograficznego.
bibliotekacyfrowa.pl 20.05.2025
Keywords: Ruiny (estetyka).; Chojnik (góra); Grafika niemiecka; Litografia