Nie przechodź między i pod wagonami! - Lewandowski, Wincenty (1909- ). (Gdańsk : [s.n.], 1953)
Plakat BHP.
Pod grafiką: Wg. pomysłu pracowniaka ZPGG Ob. M. Młodzikowskiego.
Keywords: Bezpieczeństwo pracy -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty