Ex Libris Richard Braungart FH. - Hollenberg, Felix (1868-1945) (1907)
W prostokątnej ramce kilka drzew na tle nizinnego karjobrazu, powyżej napis: Ex Libris Richard Braungart. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.