Ex Libris Richard Braungart - Hollenberg, Felix (1868-1945).; Braungart, Richard (1872-1963). ([S. l.], 1907)
W prostokątnej ramce kilka drzew na tle nizinnego karjobrazu, powyżej napis: Ex Libris Richard Braungart. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 1900-1945.