[Afisz. Incipit:] Zarządzenie z uwagi na końcową fazę uwłaszczenia [...] - Działowski, Antoni (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku złożenia wniosków 23.06.1947 r.
Keywords: Reforma rolna -- Polska -- 1900-1945 -- źródła; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła