Kościół N. P. Maryi, wzmacnianie pękniętych filarów II [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1948)
Przedstawia prace przy wzmacnianiu pękniętych filarów w Kościele Mariackim, 1948 r.