Kościół N. P. Maryi, wzmacnianie pękniętych filarów II - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1948)
Przedstawia prace przy wzmacnianiu pękniętych filarów w Kościele Mariackim, 1948 r.
Tyt. główny i data na pierwszej karcie teki, tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie