[Afisz teatralny] Stanisław Grochowiak - Okapi - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). ([Gdańsk] : Teatr Wybrzeże, 1976)
Afisz teatralny informujący o premierze 3.04.1976 r. Scena Kameralna Teatru "Wybrzeże" w Sopocie. Reżyseria: Zbigniew Bogdański, scenografia: Jadwiga Pożakowska, muzyka: Andrzej Głowiński.
Keywords: Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Afisze -- 1970-2000.