Ex Libris Jiří Stratil 1963 / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1963)
Stojąca naga kobieta owinięta taśmą filmową, w ręku trzyma tabliczkę z napise: Ex Libris Jiří Stratil 1963, na dole stoi kamera filmowa. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.