Ex Libris Jiří Stratil 1963 - Cinybulk, Vojtech (1915-1994).; Stratil, Jiří. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1963)
Stojąca naga kobieta owinięta taśmą filmową, w ręku trzyma tabliczkę z napise: Ex Libris Jiří Stratil 1963, na dole stoi kamera filmowa. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechosłowacja -- 1945-1970.