Stronnictwo Ludowe w każdą sobotę i niedzielę urządza wielką zabawę taneczną. (Gdańsk : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o zabawach w Gdańsku na terenie Stoczni.
Keywords: Stronnictwo Ludowe (1944-1949) -- druki ulotne; Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne