Ex Libris Irene De Freymann - Freymann, Rudolf von (1860-1943).; Freymann, Irene von. (1902)
Dwa koty, czarny i biały siedzące przed rozrzuconymi książkami, obok lichtarz z palącą się świecą, napis: Ex Libris Irene De Freymann. Sygnatura artysty monogram FR w obrębie kompozycji.
Nazwisko artysty i data na podstawie cytowanej bibliografii.
Strona Universitas Tartuensis DSpace, 19.08.2021
Keywords: Ekslibrisy -- Łotwa -- 20 w