[Afisz. Incipit] Dnia 22 stycznia 1955 r. ... odbędzie się wieczornica karnawałowa ... ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o wieczornicy karnawałowej w Domu Drukarza na ulicy Garncarskiej w Gdańsku.